Bestellen

Met het Jaarboek 2022/2023 gaat onze stichting voort met het ontsluiten van aspecten van de zo rijke geschiedenis van het Geuldal. Op dit moment leveren een zestal auteurs daartoe bijdragen. De uitgave wordt voorzien van veel illustraties in kleur en zwart/wit. Dit is ons 31ste Jaarboek vanaf 1991. De omvang van het boek bedraagt ongeveer 210 bladzijden, inclusief indexen op plaats- en familienamen en met lijsten van sponsoren en intekenaren. De uiterste intekendatum was 15 februari 2023, op dit moment is het boek alleen uit voorraad verkrijgbaar.

Na de uiterste datum is de prijs van het boek, voor zover voorradig, € 40,00. Postbezorging ad € 5,00.

U kunt bestellen door het bestelformulier digitaal in te vullen en retour te sturen per e-mail of afdrukken en per post terug te sturen naar;

Stichting Historische en Heemkundige Studies
in en rond het Geuldal
Kerkweg 59
6231 BR  Meerssen

NB: Wij vragen u in het bestelformulier de laatste drie cijfers te vermelden van het bankrekeningnummer waar het boek mee betaald wordt. Sinds de privacywetgeving is verscherpt worden adressen van betalende intekenaren niet meer vermeld bij de bankoverschrijvingen, en is het moeilijk om de betalingen aan de bank te matchen met de bestellingen. Met de laatste drie cijfers kunnen wij het verband leggen. Dank voor uw begrip en medewerking.

KLIK HIER VOOR HET BESTELFORMULIER