Artikelen uit vroegere jaarboeken zijn vanaf nu als E-book verkrijgbaar.

Sinds 1991 geeft de stichting jaarboeken uit met historische en heemkundige studies over onderwerpen die zich in de omgeving van het Geuldal afgespeeld hebben of nog afspelen. Ook dit jaar verschijnt weer een mooi jaarboek. Het jaarboek wordt altijd op intekening verkocht en is daarom na verschijnen heel snel uitverkocht. Dit betekent dat veel artikelen vanaf het moment van verschijnen moeilijk verkrijgbaar zijn. Vanaf 2 april zijn een aantal artikelen via deze website als E-book verkrijgbaar. Met het publiceren van E-books slaat de stichting een nieuwe weg in, en wil op deze manier ook een breder publiek te bereiken met de artikelen.
De artikelen zijn voor enkele euro’s verkrijgbaar in de E-bookshop. Op dit moment zijn acht artikelen beschikbaar als E-book, dit aantal zal in de loop van het jaar groeien. De artikelen worden geselecteerd uit die jaarboeken waarvan voldoende digitaal materiaal (tekst en illustraties) beschikbaar is.
Klik hier voor de E-bookshop. Wij wensen u veel leesplezier!